Expressit Hangon Regatan ylivoimaisesti suurin köliveneluokka!


22 Expressiä Hangon laiturissa

Hienossa aurinkoisessa säässä käytyyn kisaan osallistui 22 venettä. Happy Hour (eli hankolaisittain “Häp huur…”) voitti regatan ylivoimaisen esityksen jälkeen ollen ensimmäinen kaikissa lähdöissä. Muista sijoista käytiin ankaraa kamppailua aina viimeisen päivän viimeiselle lenssile asti. Lopulta toiseksi kiri Lurifax, joka ohitti launtain kevyessä kelissä kokonaistuloksissa Priscan ja Yolan. Häppärin lisäksi myös Kaos hallitsi olosuhteet sijoittuen joka päivä neljänneksi, tasaiset suoritukset siivittivät Kaoksen lopputuloksissa neljänneksi Priscan ja Yolan väliin. Myös muista sijoituksista käytiin tiukkaa kilpailua, mm sijat 14.-17. jaettiin samalla pistemäärällä. Paras ensikertalainen sijoittui sijalle 12.

Vastaa