Rungon väliaikainen tuenta varvaslistoihin pohjan maalauksen ajaksi

Foorumilla oli puhetta rungon tukemisesta varvaslistoihin maalauksen ajaksi, jotta pukin tassut saataisiin irroitettua pohjasta. Itse tein pohjarempan Yolaan viime keväänä ja voin yhtyä Villen kommentteihin primerin vedosta “tassu kerrallaan”.

Tietääkseni oma keksintöni oli aika lailla samanlainen kun Demokratiassa ja laitan tähän muutamia kuvia tukikehikostani, joita löysin arkistoistani… Ikävä kyllä, mitään mittoja minulta ei löydy, mutta toivon että kuvista saa jonkinlaisen käsityksen siitä, miten veneen voi väliaikaisesti tukea.

Muistakaa kuitenkin se, että kun tällaisia häkkyröitä virittelee niin veneen kaatumisen riski on kuitenkin aina olemassa! Eli rakenna varovasti ja ajatuksella!! Pukin tassut on hyvä kuitenkin laittaa kuivumisen ajaksi lähelle runkoa, “stand by”.

Materiaalit joita tähän on käytetty: 2×4″ lankkua, 1×4″ lautaa, 2ea kuormaliinoja, 4ea täkkipultteja joihin mutterit ja prikat, suojamattoa.

Toivottavasti kuvista sai kuvan!

Janne

Vastaa