Kausi 2009 takana

Veneet on nostettu talviteloille ja kesä on muisto vain. Puolisen vuotta pitäisi saada aika kulumaan mennyttä kautta muistellen ja purjehduksen teoreettista puolta treenaten.

Raga palaa lomalta

Ensi kaudella on tiedossa ainakin yhdistetty Ruotsin ja Pohjoismaiden mestaruuskilpailu Ruotsin länsirannikolla, Marstrandissa. Vajaa 60 venekuntaa on ilmoittanut osallistuvansa, joten jos joku suomalainen venekunta kaipaa kovaa vastusta ja isoa fleetia, niin tuon paremmaksi ei Express-kisa parane!

Kotivesillä on ensi kaudeksi odotettavissa uusia venekuntia. Syksyllä oli laskujeni mukaan ainakin seitsemän Expressiä vaihtamassa omistajaa. Uusien venekuntien kouluttamiseksi on suunniteltu järjestettävän treenejä ensi kesänä. Tästä tarkemmin keväällä. Jos et ole vielä Express-purjehtija, niin nyt jos koska kannattaa hankkia vene ostajan markkinoilta ja liittyä mukavaan joukkoon.

Vastaa