Virittäydy kisafiiliksiin ruotsalaisten avulla

Marstrandin Ruotsinmestaruuskisojen Express-rivistöä
Marstrandin Ruotsinmestaruuskisojen Express-rivistöä, kuva Katrin Ryrfeldt

Ruotsin länsirannikon purjehdusmekassa Marstrandissa järjestettiin yhdistetty Ruotsin ja Pohjoismaiden mestaruuskisa viime viikon lopussa. Lähtöviivalla oli 55 Expressiä Ruotsista, Norjasta ja Tanskasta. Suomalaisveneitä ei paikalla ollut, mutta ainakin yksi suomalainen gasti kehuu kisakokemusta foorumilla.

Michael Collberg vei Express-luokan Ruotsin mestaruuden huikealla sarjalla 1, 1, 2, 1, 5, 1 ja 3
olosuhteiltaan monipuolisessa kisassa. Michael voitti myös H-veneiden Ruotsin mestaruuden tänä vuonna. Kuuntele “Colliksen” menovinkit Arne K. Larsenin haastattelussa (på svenska) ja virittäydy tulevan viikonlopun luokkamestaruuskisoihin katsomalla Katrin Ryrfeldtin kisoista napsimia valokuvia.

Vastaa