Sandhamn 2011 valmistelut etenevät

Vintern är här med råge men vi hoppas inte att ni glömt kommande SM i Sandhamn. Här kommer i alla fall en lägesrapport.

SM gruppen jobbar just nu med att uppdatera SM webben som förhoppningsvis är klar runt årsskiftet. Vi jobbar också med allt annat runt SM och bland annat “Lägerboendet” på Lökholmen. De första platserna släpps strax efter nyår via mejlutskick och SM webben och det är först till kvarn som gäller, mer information om det kommer samtidigt med anmälningsinformationen. Möjligtvis får vi tillgång till fler bäddar vilket vi jobbar hårt för.

KSSS satsar än mer på denna stora regatta, till nästa år läggs det ut fler bryggor och Express SM blir “huvudattraktion” under Sandhamn race week .

Vi hoppas att även normalt i andra delar av landet och Norden seglandes Express passar på att delta i för SM som går i Sandhamn under Sandhamn Open en knapp månad innan SM, möjlighet att lägga kvar i Saltsjöbaden båten på land eller på trailer finns fram till SM. Det är ett ypperligt tillfälle att testa SM vattnet redan innan SM.

Precis som föregående år kommer vi ha en föranmälan på vår webb där vi att ni som har ambition att segla SM anmäler er. När webben släpps finns möjligheter att göra det där men redan nu kan ni skicka ett mejl till expresspresident@live.se så fixar vi det åt er. Många föranmälda skapar större intresse. Observera att detta är en föranmälan. Riktiga anmälan gör man på KSSS..se senare i vår.

Intresset är stort och vi har redan nu i början av December passerat SM status gränsen dvs 20 föranmälda båtar. Skicka ett mejl redan nu så lägger vi till er i i listan så hjälps vi åt att skapa et riktigt stort och kul SM.

Ha en riktigt Gott nytt år

SM gruppen(Tomas Östling, Thomas Pyddoke, Martin Bäcklund, Mats Dahlström och Mikael Bogefors)

Vastaa