Ranking 2011 päättyi Kruunuvuorenselällä 3.-4.9.2011

Viime viikonloppuna käytiin vuoden 2011 viimeinen Albin Express ranking-osakilpailu, HTPS:n vuosipäiväkilpailu. Kisaamaan oli tullut ilahduttavat 11 venekuntaa ja Express oli perinteen mukaisesti suurin ja pirtein luokka. Kilpailu käytiin sekä lautakunnalle että kilpailijoille haastavissa kevyissä ja shiftailevissa tuulissa.

Kira voitti jälleen puhtaalla sarjalla ykkösiä. Pepperonin ja Maximuksen välillä käytiin ankaraa taistelua kakkossijasta. Pepperoni nappasi kakkossijan Maximuksen sinetöityä kolmossijan varastamalla viimeisessä lähdössä.

Armoton ja tasaväkinen luokkataistelu käytiin myös nelossijasta. Ragamuffinin sukupuoli- ja ikätasapainoitettu toveristo muodosti vankkumattoman solidaarisen ja edistyksellisen rintaman, joka tasaisella nelossijojen sarjalla onnistui pitämään Modestyn yhden ja Priscan kahden pisteen päässä. Loput sijat menivät venekunnille 4Play, Das Båt, Flash Gordon, Milla ja Järnet. Viimeisessä lähdössä Järnet ylitti maaliviivan riemunkarjahdusten kera, mutta valitettavasti nelossija valui käsistä varaslähtöön. Tarkat tiedot tulostaulukosta

Ranking-kauden kärki noudatti samaa kaavaa kuin viimeisen ranking-osakilpailunkin. Voittajana hymyilee Kira, närhen munia palkintopallin toisella korokkeella vilauttelee Pepperoni ja kolmantena tuulettaa yläosattomissa Maximuksen miehistö. Onnea voittajille, ensi vuonna uudestaan!

SijaVeneR1R2R3
1.Kira111
2.Maximus242
3.Pepperoni425
4Prisca633
5.4Play364
6.Ragamuffin559 DNS
7.Flash Gordon786
8.Järnet877

Vuoden 2011 Express ranking -sarjan tulokset

Vastaa