Luokkamestaruus 2021 ratkottu!

Radalla kilpaili yhteensä kuusi Expressiä ja vaikka lisääkin olisi radalle sopinut, niin hyvät kilpailut jo tälläkin saatiin! Lauantai skabattiin kevyemmässä kelissä paahtavan auringon alla. Sunnuntaina tarjolla oli jo vähän vauhdikkaampaa purjehdusta n. 6m/s tuulessa.
FIN279 4Play Pekka Annusen kipparoimana hallitsi suvereenisti regattaa jo ensimmäisestä lähdöstä alkaen ja purjehti puhtaalla 1. sijojen sarjalla regatan voittoon.
Kärjen takana käytiin jo heti ensimmäisestä päivästä lähtien tiukkaa taistelua. Kira kakkosena ensimmäisen päivän purjehdusten jälkeen ja Bella Nova sekä Lilla Extra tiukasti perässä kiinni vain yhden pisteen välein.
Asetelmat vain tiukentuivat regatan loppua kohden ja viimeiseen purjehdukseen startattiin Kira ja Lilla Extra tasapistein sekä Bella Nova vain yhden pisteen takamatkalla. Viimeisen purjehduksen kakkossijan myötä FIN153 Lilla Extra Arno Niirasen ohjastamana luokkamestaruuden hopealle ja Kristian Thomassonin FIN903 Kira pronssille.


Ranking-sarja-välilehdeltä löytyy päivitetty sarjan tilanne.

Vastaa