Ranking n:o 4 ajettu ja 2021 Ranking-sarja paketoitu!

Lauantaina kilpailtiin 2021 ranking-sarjan neljäs ja viimeinen osakilpailu Merenkävijöillä 8 Expressin voimin! Keliolosuhteet eivät tällä kertaa todellakaan suosineet, sumussa starttien ja tuulen nousemisen odottelun jälkeen saatiin ajettua lopulta kaksi purjehdusta kevyessä kelissä. Kilpailun voittoon purjehti Excerci, 2. sijalle Bella Nova ja kolmanneksi Lilla Extra. Viralliset tulokset Manage2Sailissa.

Näin viimeisen osakilpailun jälkeen julistettiin myös ranking-sarjan mestaruus – kokonaiskilpailun voitti 4Play. Toisena Lilla Extra ja kolmantena Excerci. Toukokuulta ensimmäisen osakilpailun – Vuosipäiväkilpailun – peruunnuttua, ei poisheittoja tämän vuoden sarjasta lasketa. Lopputulokset löytyvät sivujen “Ranking-sarja”-osiosta

Luokkaliitto kehoittaa seuraamaan keskustelua Facebook-ryhmän puolella. Ainakin Turkisregattaan vaikuttaa vielä ranking-sarjan ulkopuolella kokoontuvan veneitä.

Ranking-sarjan palkitut:

Vastaa