Kevätkokouksen antia

Kevätkokous pidettiin keskiviikkoiltana etäyhteyksin.
Ohessa kokouspöytäkirja, mutta tässä keskeiset pointit.
 1. Luokan taloudellisen tilanteen vahvistamiseksi kerätään vapaaehtoinen kannatusmaksu 20e/vene. Maksu tilille: FI55 3939 0064 4177 10, Saaja Kristian Thomasson.
 2. Ensi kauden kilpailut alla. Vahvistettiin viides ranking-osakilpailu syksylle. Vaihdettiin luokkamestaruusarvo Helsinki Regattalle.
  • R1 HTPS, Vuosipäiväkilpailu 28.5.2022 (varapäivä 29.5.)
  • R2 + LM Helsinki Regatta 18.-19.6.2022
  • R3 Hangon regatta 8.-10.7.2022
  • R4 BSS, Emäsalo Runt (la, kauden ainoa saaristokilpailu) ja Napoleon Race (su, rata) 20.-21.8.2022
  • R5 Merenkävijät, 17.-18.9.2022
 3. Puheenjohtajaksi valittiin jatkamaan allekirjoittanut. Rahastonhoitajana jatkaa Kristian ja nettisivujen parissa Jyri. Tiedottajan pesti lakkautettiin. Päätettiin elvyttää tapa kirjoittaa kilpailuraportteja, R1 voittaja aloitusvuorossa.
 4. Perustettiin luokalle kehitystoimikunta. Tavoitteena kerätä luokan toiminnan kehittämisestä kiinnostuneita keskustelemaan . Toiminta tulee olemaan vapaamuotoista ja kevyttä. Mukaan pääsee laittamalla vaikka mulle viestiä tai info (at) expresspurjehtijat.net.
 5. HSK:n talkooperiaateella toimivia keskiviikkoratatreenejä harkitaan, jos tarpeeksi venekuntia on kiinnostuneita osallistumaan. Laitan kyselyn asiasta facebookiin, vastaathan jos kiinnostusta osallistua tai laitat viestiä info (at) expresspurjehtijat.net
Alla pöytäkirja, paina siitä.

Vastaa