Ranking 4 @ BSS

Kauden neljäs ranking paketoitu upeasti BSS:n vesillä Porvoossa! Lauantaina Emsalö Runt saaristorallissa starttasi yhteensä 6 venettä, sunnuntaina Napoleon Race ratakilpailussa valitettavasti vain 4 venettä kalustovaurioiden vuoksi. Viikonlopussa riitti tuulta ja vauhtia sekä yötä BSS:n kerhosatama Kugghamnissa yötä viettäneet venekunnat saivat nauttia mainiosta regattatunnelmasta!

Kilpailun myötä ranking-sarjan osanottajat lisääntyivät kolmella uudella venekunnalla. Erityismaininta annettava Express-tulokkaalle Esa Sallisen kipparoimalle STELLA:lle (BSS), joka lauantaina purjehti huikeasti Expressien toiselle sijalle ja Emsalö Runtin pikkuluokan neljänneksi!

Viralliset tulokset manage2sail.com, luokan tulokset koostettu “Ranking-sarja”-osion alle ja ranking-taulukko päivitetty – sijoissa on nyt tapahtunut jännittäviä muutoksia ja sarjan kokonaiskilpailu näyttää kutkuttavan tiukalta ennen viimeistä osakilpailua!

 

Hangon ja samoin BSS-rankingin kisaraportit tulossa!

 

Kuvassa 4Play alamerkkiä juuri kiertämässä Lilla Extra kannoillaan sunnuntaina Nappe Racen radalla.

Vastaa