Messukuulumisia, kilpailukalenteri ja kevätkokous 2023

Vene Båt 2023

Kausi 2023 alkaa häämöttämään jo muutaman kuukauden päässä. Varma lähestyvän kevään merkki, Venemessut, käynnisti kevätkautta ja kiihdytti venekansaa koronataukovuosien jälkeen kohti kesää runsain liki 64 tuhannen kävijän lukemin.

Expresspurjehtijoina edustimme ja esittelimme toimintaamme muiden luokkaliittojen kera. Entiset, nykyiset ja tulevat Expresspurjehtijat runsain mitoin löysivät vierailemaan osastollemme. Kävipä Expresspurjehtijoiden (aikanaan ry) entinen puheenjohtaja ja nykyisin pykälää isompiin veneisiin siirynyt Ari Huuselakin vierailemassa osastollamme.

Albin Express Ranking 2023

Tässä yhteydessä on hyvä jatkaa virittäytymistä ensi kesän kilpailukuvioihin ja julkaista kauden 2023 kilpailukalenteri (vahvistetaan vielä kevätkokouksessa):

  • R1 27.-28.5. M Kevätregatta, Merenkävijät, Helsinki
  • R2 17.-18.6. Helsinki Regatta, HSRM, Helsinki
  • R3 7.-9.7. Alfons Håkans Hangöregattan, Hanko
  • R4 19.-20.8. Emsalö Runt + Napoleon Race, BSS, Porvoo
  • R5 + LM 9.-10.9. Drumsöregattan, HSK, Helsinki

Kevätkokous

Tervetuloa Expressien kevätkokoukseen suunnittelemaan tulevaa kautta 8.3. klo 18 alkaen! Pidetään kokous etäyhteyksin, linkki toimitetaan lähempänä ajankohtaa, samoin esityslista. Käsiteltäviä asioita saa mieluusti etukäteen ehdottaa.

 

 

Vastaa