Alkukausi purjehdittu

Alkukauden kilpailut purjehdittu. Merenkävijäin Kevätregatassa käynnisteltiin kautta, jonka jälkeen purjehdittiin reilumpituulinen köliveneiden Helsinki Regatta kesäkuun puolessa välissä. Perinteikkäässä Hangon Regatassa viivalla nähtiin myös tuttuja venekuntia muutaman vuoden tauon jälkeen taas radalla. Ajantasaiset tulokset löytyy täältä Ranking-välilehden alta.

Seuraavaksi 19.-20.8. kausi jatkuu viime vuoden tapaan Emsalö Runtilla ja Napoleon Racella BSS:n vesillä Porvoossa. Asiallista oheistapahtumaakin vaikuttaa järjestetyn kilpailujen yhteyteen huhupuheiden mukaan. Ilmoittautuminen on auki manage2sailissa, ei muuta kun joka vene ilmoittautumaan!

Syyskuussa purjehditaan 9.-10.9. useamman luokan luokka- ja SM-mestaruudesta HSK:lla Drumsöregattanin yhteydessä Expressit mukaan lukien. Hieno regatta varmasti tiedossa ja tähän kannustetaan ja toivotaan erityisesti jokaista kynnelle kykenevää venekuntaa mukaan. Luokka on ollut hienossa nousutrendissä nyt viime vuodet, nyt olisi aika kerätä kilpailevat veneet yhteen ja kilpailla luokan mestaruudesta runsaslukuisen fleetin kesken!

Välitän myös viestin kilpailuorganisaatiolta. Drumsöregattan ja Performance SM (F18 ja Moth) 16.-17.9 on muutaman vuoden ajan järjestetty vastavuoroisuusperiaatteella. Moth- ja forkkispurjehtijat järjestävät kilpailuja meille ja vastaavasti luokasta toivottaisiin purjehtijoita toimitsijoiksi Performance SM:iin. Erityisiä kokemusvaatimuksia ei ole, tehtävät osaamisen mukaan. Osallistua voi jompana kumpana tai molempina päivinä. Lounas tarjotaan järjestäjille Blue Peterissä päivän jälkeen. Kehoitan lämpimästi kykeneviä osallistumaan, hyvien kilpailujen järjestymiseksi tulevaisuudessakin. Kiinnostuneet voi laittaa Arnolle vapaavalintaisessa kanavassa viestiä tai mailia lillaextra153 at gmail.com.

Vastaa