Demokratia Suomen mestari 2007!


Mitalistit vasemmalta
Mexpress: Anssi Lyden, Mikko Ryymin, Teemu Rantalaiho, Kim Heinonen
Demokratia: Matti Varstala ,Ville Voltti, Mikael Anttila, Tuomas Ikonen
Extress: Timoleon Caravitis, kuvasta puuttuu John Winquist, Reko-Antti Suojanen

Kisojen hyvistä järjestelyistä vastasi HSS. Loistavissa olosuhteissa käytiin tiukka kamppailu mitaleista. Aurinko paistoi ja tuulta oli kevyestä keskikeliin. “Välivuotta” pitävä Demokratia otti kultaa kauden ainoassa kisassaan. Toiseksi tuli Xstress pinnassa kokenut John Winquist ja kolmanneksi viime vuoden mestari Mexpress, pinnassa H-vene ässä Anssi Lyden. Voittajaveneen kippari Ville Voltti uhkasi kirjoittaa kaikkien aikojen henkselienpaukutushehkutuksen kunhan käsiin on palannut tunto. Olalletaputtelijoiden varalle on hankittu jääkiekonpelaajan hartiasuojukset (tätä huhua toimitus ei pystynyt varmistamaan) Saattaa kuitenkin käydä niin, että Villen juttu juuttuu miehistön sensuuriin. Jäämme jännityksellä odottamaan.

Vastaa